• пресс-релизы
 • статьи для сайта
 • новости для сайта
 • тексты для буклетов
 • написать коммерческое предложение
 • написать продающий текст
 • слоган
 • нейминг
 • копирайтинг киев
 • рекламная кампания
 • биржи статей
 • Szerző:
  • 2016. február 12. péntek

  Ön is tudjon róla, olvassa el,

  legyen tájékozott!

   

  Bizonyára sokak emlékezetében kellemes élményként jelenik meg, az elmúlt év tavaszán megrendezett Batyus bál. Akkor Tavaszváró Jótékonysági bálként rendeztük meg. Akik ott voltak, nagyon jól érezték magukat, sokáig beszédtéma volt, s mi is úgy láttuk, hogy ennek kell, hogy legyen folytatása. A jótékonysági est hangulatában és anyagi vonatkozásában is sikeresnek bizonyult. Alapítványunk, biztosabban tervezhette programjait, -kirándulások, gyermeknap- az anyagi támogatás révén. Hiszen köztudott, hogy az ilyen rendezvények egyik célja, a szórakozáson túl, az anyagi feltétel megteremtése ahhoz, hogy a gyermekeknek programokat szervezzünk, játékokat vásároljunk, kirándulások szervezésével kinyissuk számukra a világot.

  Az idén is megrendezzük a Jótékonysági batyus bált

  -bár most is várjuk már a tavaszt-

  de most születésnapot ünneplünk,

  ugyanis alapítványunk kamaszkorba lépett 15 éves lett.

   

  A bál időpontja,és helye:

  2016. március 12. 18:30

  a Közösségi Ház nagyterme

   

  melyet az Önkormányzat térítésmentesen bocsátott rendelkezésünkre,

  amit ezúton is köszönünk.

   

  A tavalyi évhez hasonlóan az idén is a belépőjegyek ára: 1500 Ft ,

  és egy tombolaajándék.

  Az egyéni tombola felajánlások mellett, szívesen fogadunk céges, vagy vállalkozói felajánlásokat, pl. fürdőbelépő, színházjegy, pizza, fodrász, kozmetikai kezelés.

   Tombolajegyeket a bálon lehet majd megvenni, 100 Ft/ db áron.

  Akik nem szeretnének mulatni, vagy bármilyen egyéb ok miatt nem tudnak részt venni az esten, de szeretnék támogatni az óvodát, támogatói jegyet vásárolhatnak a csoport óvónénijénél tetszőleges értékben.

  Néhány szó az esti programról: a zenész Bodzási Sándor, aki tavaly is jó hangulatot teremtett, most is tapsolhatunk nagycsoportos és középsős ovisok, vállalkozó szülők és pöttömkés dolgozók zenés, táncos minden bizonnyal remek produkciójának.

  A műsorok után folytatódik a tánc, majd pihenésképpen szülinapi meglepetés következik, és majd valamikor a tombolahúzás, amikor remélhetően sok értékes nyeremény talál gazdára.

  Kérem a kedves Szülőket, hogy jelezzék az óvónénik felé, hogy hány fővel szeretnének részt venni a rendezvényünkön,lehetőség szerint február 29-ig !

  A múlt évben a vendéglétszám igen magas volt, ezért most megpróbáljuk 160 főben maximálni a létszámot.

  Belépőjegyet, támogatói jegyet március 1-től március 10-ig lehet megvenni, tombolafelajánlást be lehet hozni az oviba, de a bálba talán még jobb.

  S hogy mire szeretnénk fordítani az est bevételét?

  Tervezzük az udvari játékok, elsősorban a csúszdák, mászókák biztonságos használatát fokozó- gumitégla, gumiszőnyeg – lerakását, hiszen gyermekeink játék közbeni biztonsága rendkívül fontos, és talán új udvari játék vásárlásra is sor kerül.

  Az elmúlt 15 év alatt bebizonyosodott, hogy EGYÜTT minden sikerülhet, hisz mindannyian azt szeretnénk, hogy gyermekeink, szeretetteljes, jól felszerelt, biztonságos, élményt nyújtó környezetben töltsék mindennapjaikat.

  Bízom benne, hogy most is sokan leszünk, akik részt veszünk ezen a jótékonysági, születésnapi rendezvényen, támogatva az alapítványt, gyermekeinknek sok-sok örömteli pillanatot szerezve.

  Sok szeretettel várjuk a kedves szülőket, baráti társaságokat, mindenkit, aki szeretne önmaga is kikapcsolódni, szórakozni, hisz ezt mindannyian megérdemeljük!

                                                                                                                                                                          Dohány Istvánné

  Kuratórium elnöke

  A változtatáshoz be kell lépned! RSS 2.0 Hozzászólás és jelzés le van tiltva.

  Hozzászólások zárolva.