Szerző:
• 2020. október 01. csütörtök

Szeptember elsején új- és régóta óvodába járó gyermekek lepték el az óvoda épületét. A már május óta működő beléptetés zökkenőmentesen, problémák nélkül működik. A járványhelyzetre való tekintettel nagy figyelmet fordítottunk, és továbbra is fordítunk az alapos kézmosásra és fertőtlenítésre a gyerekekkel a csoportokban is. Az Önkormányzat és a Kormányhivatal nagyban hozzájárult a feltételek megteremtésében. Ezúton is köszönjük segítségüket!

 

A kialakult helyzet miatt sajnos szűkösek a lehetőségeink a programokat illetően, de igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a gyermekek élményekben részesülhessenek. Október hónapban megrendezésre kerül az Állatok világnapja alkalmából a Vers- és verses mesemondó verseny a Pöttömke Alapítvány támogatásával, valamint a Vitaminnap, természetesen a biztonságot előtérbe helyezve.
A Vers- és verses mesemondó verseny során ebben az évben csak a házi verseny kerül megrendezésre, vagyis az ügyes Pöttömkés óvodások mérettetik meg magukat.
A Vitaminnapon a Víz világnapi és a Föld napi rendezvényekhez hasonlóan, játékos vetélkedőkkel kívánjuk élményekhez juttatni a gyerekeket, ezáltal játékosan szerezhetnek ismereteket és tapasztalatokat az egészséges életmód témakörében.

 

Nem utolsó sorban, szeretnénk megköszönni az óvodás és bölcsődés gyerekeknek, a szülőknek, családoknak a rengeteg türelmet, segítséget és támogatást, valamint, hogy elfogadták óvodánk szabályait ebben a különleges helyzetben!

Együtt legyőzzük az akadályokat! Vigyázzon mindenki magára és szeretteire!

 

Köszönettel:

Füzesabonyi Pöttömke Óvoda és Bölcsőde dolgozói

A változtatáshoz be kell lépned! RSS 2.0 Hozzászólás és jelzés le van tiltva.

Hozzászólások zárolva.