Szerző:
• 2022. június 08. szerda

2022. május 25-én a gyermekhetet csillámtetoválással és ugrálóvárral indítottuk. A Gyermekjóléti Központ munkatársai és Veres Péter intézményvezető támogatásával tudtuk ezt a tervet megvalósítani. Köszönjük szépen a támogatást, melynek anyagi részét is biztosították amellett, hogy a program megvalósításában tevékenyen részt vettek. A délelőtt folyamán az ugrálóvár rendelkezésre állt a bölcsődei és óvodai csoportok részére Szabó Krisztina felajánlásából. Köszönjük szépen.

Május 26-án 9 órától művészi buborék show előadás volt Pelehács Mihály és Varga Anikó előadásában a Pöttömke Alapítvány finanszírozásával. A gyerekeknek nagyon tetszett az előadás, mosolygósan örvendeztek a szebbnél szebb buborékoknak. Köszönjük szépen a Pöttömke Alapítványnak  és Dohány Istvánnénak, hogy biztosította a gyermekek részére ezt az élményekkel teli előadást. Mellette a délelőtt folyamán a csoportok fagyizhattak az intézmény melletti fagyizóban szintén a Pöttömke Alapítvány jóvoltából.

Május 27-én Koczka Edina felajánlásával cukorágyúval ismerkedhettek meg a pöttömkések. A bölcsődések és az óvodások e szülő felajánlásából cukorkeresgélés után elfogyaszthatták az édességet. Nagyon különleges program kerekedett a felajánlás által. Köszönjük szépen Koczka Edinának.

Izgalmas és élményekkel teli programokon vehettünk részt a gyerekek nagy örömére.

A változtatáshoz be kell lépned! RSS 2.0 Hozzászólás és jelzés le van tiltva.

Hozzászólások zárolva.