Szerző:
• 2020. április 29. szerda

T Á J É K O Z T A T Á S

 

Tisztelt Szülő / Törvényes képviselő!

 

Hivatkozva a 152/2020. (IV.27.) Korm rendeletre, a Füzesabonyi Hétszínvirág Óvoda és Bölcsőde, valamint a Füzesabonyi Pöttömke Óvoda és Bölcsőde 2020. április 30. (csütörtök) napjától ügyeleti nyitva tartást biztosít.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a szolgáltatást az alábbiak szerint vehetik igénybe:

  • A gyermek nem szenved fertőző betegségben. /nem lázas, nem köhög/ Ezzel kapcsolatban a szülő/törvényes képviselő az intézmény által biztosított formanyomtatványon nyilatkozatot nyújt be.
  • A szülő vagy törvényes képviselő munkavégzése okán vagy más – egyéb, indokolt és szükséges – okból veszi igénybe a szolgáltatást.

Felhívjuk a figyelmét továbbá, hogy a jelenlegi járványügyi helyzettel járó általános protokollt figyelembe venni szíveskedjenek! Az intézménybe történő érkezéskor, tartsák be a szükséges szociális távolságot.  (1,5-2 méter)

Kérjük, hogy szóban vagy írásban jelezzék felénk, rendszeres vagy eseti felügyeletet szeretnének a gyermek számára biztosítani!

  1. Egy-egy csoportban összesen 5 gyermek tartózkodhat.
  2. Szülő/törvényes képviselő, kísérő hozzátartozó nem léphet be az intézménybe, az intézmény munkatársa az ajtónál veszi át a gyermeket és kíséri az öltözőbe.
  3. Az étkezéssel kapcsolatos szabályok nem változnak. (előző munkanap 10 óráig szükséges jelezni az igényeket.) Az intézményi gyermekétkezés a korábban megszokottak szerint biztosított.
  4. A szolgáltatás igénybevétele terén előnyt élveznek azok, akik megélhetésük biztosítása érdekében veszik igénybe a szolgáltatást, valamint egyedül nevelik gyermeküket, és nincs iskoláskorú gyermekük.
  5. Elsődlegesen az a szülő kérje a szolgáltatást, akinek – az óvodai, bölcsődei ügyeleti igénybevétel nélkül- megélhetése veszélybe kerülne.

Kérjük a tájékoztatás szíves tudomásul vételét!

 

Füzesabony, 2020. április 28.

 

                           Gulyás Piroska                                             Bodnárné Kiss Karolina

                          intézményvezető                                                 intézményvezető

Nyilatkozat az óvodai felügyeletről

A változtatáshoz be kell lépned! RSS 2.0 Hozzászólás és jelzés le van tiltva.

Hozzászólások zárolva.