Szerző:
• 2019. február 22. péntek

Az elmúlt szombaton rendeztük meg a Pöttömke Alapítvány jótékonysági bálját, a megszépült Közösségi Ház nagytermében. Mivel most van a báli szezon, farsang, Valentin nap, nagyon sok rendezvény, bál szerveződik, szórakozási választási lehetőséggel. Ezért kicsit izgultunk, hogy lesznek-e vendégek, akik a mi jótékonysági bálunkat választják. Annak ellenére, hogy a jegyek vásárlása is az utolsó napokban zajlott, most sem okoztak csalódást a szülők, s a korábbi években is mindig támogató személyek, baráti társaságok. Mintegy 170 fő tisztelte meg jelenlétével rendezvényünket, és lett részese egy vidám hangulatú, kulturált szórakozás, jó zene és hajnalig tartó táncos mulatozásnak. Vendégeinket  egy-egy pohár pezsgővel fogadtuk, majd a köszöntők után a gyermekek műsora következett, amely igen nagy sikert aratott. Az óvoda dolgozói most is remek táncos produkcióval megérdemelték a közönség tapsát. Mindenki kellemesen szórakozott, de tudtuk, hogy ez a gyermekekért történik.

A jótékonysági bálnak van egy mögöttes tartalma, amely segíti a kitűzött célok elérését. A korábbi bálok anyagi bevételeiből – gumilapokat tettünk a játékeszközök, csúszdák, mászókák alá, többfunkciós udvari játékot vásároltunk, tavaly egy multifunkciós sportpálya építését kezdtük el, amit szeretnénk folytatni – védőpalánkkal, labdafogó hálóval felszerelni, s Gyermeknapon átadni a gyerekeknek. Ezzel a sportpályával megteremtjük a feltételeit a labdajátékok, ügyességi játékok, testnevelési foglalkozások szervezéséhez, hiszen fontos feladatunk, hogy a gyermekek fejlődéséhez szükséges feltételeket megteremtsük. A mozgásigényük kielégítését bizonyára elősegíti majd.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, akik részt vettek rendezvényünkön, támogatójegyet vásároltak, vagy tombolafelajánlással segítették alapítványunkat! A tombolanyeremények között egy húsvéti kis bárány is sorsolásra került.

Külön köszönet a gyermekek táncát betanító óvó néniknek, a dekorációért, a felnőttek produkciójáért a pedagógiai asszisztenseknek!

Köszönjük az Önkormányzat támogatását, a Közösségi Ház térítésmentes használatáért!

Összegzésként elmondhatjuk, hogy a 16. Alapítványi Jótékonysági Bál sikeres volt, az ott lévők kellemes élményként, emlékként fognak rá emlékezni.

Dohány Istvánné

A változtatáshoz be kell lépned! RSS 2.0 Hozzászólás és jelzés le van tiltva.

Hozzászólások zárolva.